Inloggen Wachtwoord vergeten
Weet u zeker dat u wilt uitloggen?
Uitloggen Annuleren

Over Vakanties4all.nl

Vakanties4all.nl bestaat uit een team enthousiaste mensen, die met veel plezier hun ervaring in de reisbranche in uw voordeel willen laten werken. Onze belangrijkste uitdaging is om de goedkoopste reissite van Nederland te zijn en kwalitatief goede en zo voordelig mogelijke reisaanbiedingen samen te stellen. Onze leus is: iedereen, maar dan ook iedereen lekker op vakantie, vandaar ook de naam VAKANTIES4ALL.

Wij hebben zelf ervaren dat aanbiedingen bij reisorganisaties op het moment van boeken vaak veel duurder uitvallen dan de "vanaf" prijs aangeeft. Dat doen wij anders!!
Bij ons geen verborgen kosten, die pas bij het betalen naar voren komen zoals boekingskosten, reserveringskosten, dossierkosten etc.etc. Een aanbieding is een aanbieding en de prijs is de prijs! Eerlijkheid en transparantie staan bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Wij kunnen onze prijzen laag houden, omdat we elke dag de aanbiedingen checken van onze leveranciers en de beste hiervan voor onze site selecteren. Onze eventuele verdiensten betrekken wij zoveel mogelijk uit provisie van onze leveranciers, zodat dit vrijwel geen invloed heeft op de prijs die u voor uw vakantie betaalt. Verder hebben we geen groot kantoorpand en investeren we liever in goede service dan in dure reclame. Mond-tot-mond reclame blijft altijd de allerbeste reclame, dus wat ons betreft: zeg het voort!

Wij hebben een uitgebreide bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor touroperators afgesloten bij MEEUS, dit alles voor uw extra zekerheid. Boek daarom veilig, vertrouwd en voordelig uw welverdiende vakantie bij Vakanties4all.nl.

Wij doen ons best om alles zo duidelijk en gemakkelijk mogelijk te maken voor onze vakantiegangers. Mocht u toch nog punten voor verbetering zien: wij staan heel graag open voor uw mening en suggesties, dus schroom vooral niet om ons een mailtje te sturen. 

Wij verzorgen graag een onvergetelijke vakantie voor u!

 

Vakanties4all.nl
            KvK nr.: 54202493
            BTW nr.: NL851214022
            IBAN: NL13 INGB 0005 9671 29

E-mail: info@vakanties4all.nl

Tel: 06 262 61 477
ma - di & do - za 12:00 - 18:00
Geen telefonisch spreekuur op woensdag